Računovodstvena agencija KontIT

Ideja o nastanku KontIT knjigovodstvene agencije je proizašla iz potrebe klijenata da na jednom mestu dobiju sve neophodne knjigovodstvene usluge uz pomoć ili savetovanje u poslovnom softveru. Integrisali smo i sinhronizovali knjigovodstvene poslove i IT podršku,kako bismo svojim klijentima obezbedili najbolje poslovno okruženje.

Cilj nam je da svaki klijent bude siguran da poslovnim podacima njegovog preduzeća, raspolaže pouzdan tim stručnjaka, na koje se u svakom trenutku može osloniti. Mi ćemo se, u skladu sa zakonom, poštujući pravila struke truditi da nesmetano i kontinuirano uvećavate svoj kapital, prepuštajući računovodstvene poslove nama.

Nakon višegodišnjeg iskustva kroz rad u programskom rešenju Pantheoni organizacije edukacije korisnika putem Datalab Akademije, poslovanje smo podigli na viši nivo. Uz Pantheon – Hosting rešenje, svojim klijentima možemo omogućiti trenutni uvid u poslovanje, sinhronizaciju između prodajnog ili operativnog sektora i računovodstva, kako bi menadžment imao uvid u finansijsko stanje u realnom vremenu.

Imamo eskluzivan ugovor za implementaciju i prodaju programa SKY POS koji je superiorno rešenje za delatnost ugostitelja.

Svojim klijentima garantujemo tačnost i ažurnost svih podaka, imajući u vidu kompletnu integraciju računovodstva sa programskim rešenjem. Na taj način, postajemo Vaš  računovodstveni servis, koji kroz rad u Pantheonu ili SKY POS-u, pouzdano i brzo rešava nastale probleme, savetuje i pravovremeno informiše.

Svakom klijentu prilazimo sa posebnom pažnjom i kreiramo ponudu prema Vašim zahtevima i potrebama

Tačnim i pravovremenim izveštavanjem, savetovanjem i asistencijom, Vama jedino preostaje da se fokusirate kako da unapredite svoje poslovanje.

 

Možete nas pronaći na adresi :
Antifašističke borbe 30, lokal 28, Beograd-Novi Beograd

Kontakt telefoni :
011/428-01-01, 063/494-599, 063/7101-585

Email :
info@kontit.rs