Eksterni obračun zarada za Vašu kompaniju

Izmestite obračun plata iz internog okruženja i prepustite nama obračun plata, prateću administraciju i vođenje kadrovske evidencije!

Razlog za varijacije u platama može biti zbog kvalifikacija, iskustva, komunikacijskih veština ili angažovanja na poslu. Međutim, deljenje podataka o plati može da izazove raskol među zaposlenima, demotivisati ih i uticati negativno na njihov učinak.

Iz tog razloga, poslodavci sve češće obračun zarada izmeštaju van kompanije! Naša ovlašćena knjigovodstvena agencija šalje podatke enkriptovano, tako da ni Vaše računovodstvo ne može da pristupi osetljivim podacima.

obracun-zarada
obracun-zarada-mob

Obračun zarada zahteva poznavanje zakona, podzakonskih akata i čestih zakonskih izmena. Pored toga, porez je značajan prihod jedne države zbog čega je čest predmet poreske kontrole! Kako biste izbegli dodatne troškove i eventualne kazne, angažujte iskusan tim eksperata koji će na efikasan, brz i siguran način obračunati zarade Vaših zaposlenih.

Preuzimamo na nas celokupnu obavezu oko procesa plaćanja zaposlenih, što Vama daje prostora da se fokusirate na dalji rast Vašeg poslovanja. Obračun zarada podrazumeva:

  • Obračun zarada, poreza i doprinosa na zarade zaposlenih
  • Obračun naknada zarada, troškova i drugih primanja
  • Izradu mesečnih i godišnjih obračunskih listića i odgovarajućih poreskih prijava
  • Komunikaciju sa nadležnim institucijama, Poreskom upravom i fondom za socijalno osiguranje
  • Prijavu i odjavu zaposlenih kod državnih organa
  • Obaveštavanje o svim izmenama u zakonskoj regulativi koja se tiče isplata
  • Osiguranu tajnost i čuvanje podataka
Obračun zarada podrazumeva i rad u smenama, satnice, bolovanja, regres i troškove službenog puta
Potpuno zagarantovana privatnost uz potpisivanje ugovora o poverljivosti podataka
Redovno usaglašavanje platnog spiska i komunikacija sa regulatornim organima

Bez obzira da li je Vaše poslovanje već razrađeno ili tek počinjete, potreban Vam je partner koji razume računovodstvo malih, srednjih i velikih preduzeća. Naši iskusni računovođe ne samo da mogu da upravljaju Vašim porezom, finansijama i PDV-om, već mogu da daju savete o mnogim aspektima poslovnog računovodstva.