Otvaranje firme online

ODMAH!

Rešenje za celu birokratiju na jedan klik od Vas.
 • Provera dostupnosti naziva brenda
 • Priprema potrebne dokumentacije
 • Formiranje ugovora o osnivanju firme
 • Otvaranje firme bez odlaska kod notara

Ako sebi postavljate sledeća pitanja na pravom ste mestu:

 • Koji oblik pravnog lica je za mene?
 • Kako započeti proces osnivanja firme?
 • Koliko košta otvaranje firme?
 • Koliko brzo firma može da se registruje?

Kada se odlučite na otvaranje firme, čitav proces može delovati kompleksnije nego biznis ideja koju ste razvijali mesecima, pa i godinama! Današnje složeno ekonomsko okruženje zahteva od Vas poznavanje prava, ekonomije i lokalnih propisa kako biste uspešno registrovali delatnost koja će dugoročno podržati vaše poslovanje. Kao odgovor na te probleme, KontIT Vam pruža savetodavne usluge i rešava kompleksnu birokratiju za Vas u roku od 1 radnog dana!

Za vas sprovodimo ceo proces registracije firme: izrađujemo i pripremamo svu neophodnu dokumentaciju u skladu sa propisima R. Srbije, organizujemo overu kod notara, obezbeđujemo adekvatan poreski konsalting, otvaramo bankovni račun bez odlaska u banku, a po potrebi, održavamo Vaše knjige u skladu sa najboljom knjigovodstvenom praksom.

koliko-kosta-otvaranje-firme
otvaranje-doo-firme

Otvaranje DOO firme online

Društvo sa ograničenom odgovornošću (DOO) je vrsta kompanije koja može imati jednog ili više osnivača. Ovo je najčešći oblik pravnog lica u Srbiji zbog ograničene odgovornosti osnivača i niskog kapitalnog zahteva (minimalni osnovni kapital je 100 dinara).

otvaranje-pausalne-firme

Otvaranje paušalne
firme online

Paušalna firma ne zahteva klasično oporezivanje i knjigovodstvo, već izdvajate fiksnu sumu za PIO, zdravstveno osiguranje i porez. Iznos poreza zavisi od više faktora, među kojima su opština i zona gde ćete registrovati paušalnu firmu.

Da li ste već odabrali NAZIV FIRME?
Mi ćemo Vam pomoći!

Naziv firme je krucijalan za definisanje Vašeg poslovanja i stvaranje poslovnog identiteta. Naziv firme je osnova brenda koji ćete graditi u budućnosti, stoga je veoma bitno da ga u početku definišete na pravi način.

KontIT Vam omogućava da potpuno besplatno, u roku od nekoliko sati, proverite da li je naziv koji ste odabrali za Vašu firmu slobodan. Popunite besplatnu kontakt formu!

  Virtuelna Kancelarija

  Pored usluge otvaranje firme online iz fotelje, konsultacija i vođenje knjiga, nudimo Vam i virtuelnu kancelariju! Virtuelna kancelarija Vam pruža mogućnost da imate fizičku adresu, ali bez režijskih troškova zakupa i administrativnog osoblja.

  virtuelna-kancelarija