Knjigovodstveni program za Vašu industriju: Pantheon ERP

KontIT je ovlašćena knjigovodstvena agencija fokusirana na IT industriju, igre na sreću, proizvodnju, veleprodaju i maloprodaju. Koristimo sofisticirani Pantheon ERP kako biste mogli da donosite poslovne odluke na osnovu merodavnih podataka i time obezbedite nesmetan rast Vašeg poslovanja.

Pantheon ERP inovativni poslovni softver

Pantheon je sistem za planiranje resursa firme (ERP) koji obezbeđuje centralizovan i brz pregled poslovanja, pokrivajući sve poslovne procese u Vašoj industriji – od procesa nabavke i fakturisanja preko računovodstva, plata i proizvodnje.

Ukoliko ste u nekoj od navedenih industrija, Pantheon je idealan knjigovodstveni program za Vas. KontIT će implementirati Pantheon u sistem Vaše kompanije i obučiti zaposlene da ga koriste i održavaju, stoga iskoristite besplatne konsultacije i kontaktirajte nas!

pantheon-erp
knjigovodstvo-u-it-industriji

Knjigovodstvo u IT industriji

Kako se tempo i složenost novih
tehnologija povećavaju, sve je važnije za IT kompanije da imaju pouzdanog partnera koji će im pomoći u donošenju dobrih poslovnih odluka.

Već dugi niz godina igramo ključnu ulogu u poboljšanju profitabilnosti i efikasnosti domaćih i stranih IT kompanija. Naši klijenti se uglavnom bave hostingom, programiranjem, digitalnim marketingom i razvojem SaaS proizvoda

Knjigovodstvo u industriji igara na sreću

Igre na sreću su jedinstveno okruženje za računovođe zbog specifičnog kockarskog entiteta i licenciranja.

Postoji mnogo više gotovine nego što se uobičajeno nalazi u drugim organizacijama, plus niz različitih transakcija koje takođe treba uzeti u obzir kao što su džekpotovi, programi lojalnosti, čipovi za igre, nagrade i još mnogo toga.

igre-na-srecu
knjigovodstvo-u-proizvodnji

Knjigovodstvo u proizvodnji

Definisanje gotovih (polu) proizvoda kao i automatska izrada kalkulacije istih sa razduženjem magacina samo su neke stavke kompleksnog proizvodnog procesa.

Uz pomoć KontIT ovlašćene knjigovodstvene agencije i Panteon softvera efektno ćete upravljati procesima u Vašoj kompaniji. Širok spektar funkcionalnosti omogućava da sistem koriste svi u kompaniji, od menadžmenta do nabavke i računovodstva

Pojednostavljen
radni proces

Praćenje materijala i procesa proizvodnje sve do finalnog proizvoda

Efikasnije
planiranje

Jednostavniji pregled potrebnih kapaciteta i raspoloživih resursa osigurava bolje planiranje i izradu.

Preciznije
određivanje rokova

Status i faze izvršenja naloga su vidljivi u svakom trenutku.

Pouzdano
poslovno odlučivanje

Praćenje procesa, rokova, efikasnosti zaposlenih u jednom sistemu.

Pregledno vođenje
proizvodnih jedinica

Uvedite elektronsku dokumentaciju, povezujući na taj način proizvodni pogon i centralu.

knjigovodstvo-u-veleprodaji

Knjigovodstvo u veleprodaji

U poslovanju na veliko najčešće se manipuliše velikom količinom robe koju treba, ne samo fizički već i papirološki sortirati, otpremiti i fakturisati na najefikasniji način.

Prepustite nama ove procese i pomoći ćemo vam u pronalaženju efektivnih rešenja, uz pomoć kojih ćete bolje optimizovati procese i olakšati birokratiju. Naš cilj je da Vi kao vlasnik veleprodajnog objekta budete zadovoljni i da zajedničkim radom postižete bolje rezultate. Pospešite posao, uštedite novac i uvećajte svoj kapital koristeći Pantheon ERP poslovni softver!

Efektivno
praćenje

Praćenje poslovanja veleprodaje uz mogućnost implementacije online knjigovodstva u Vaše objekte, kao i kompletna podrška u svakoj fazi poslovanja.

Pregledna
evidencija

Vodite evidenciju Vaše veleprodaje na najpregledniji način. Naše rešenje za robno poslovanje je potkrepljeno različitim izveštajima iz kojih možete saznati sve informacije vezane za Vaš lager.

Prilagođena
rešenja

Svesni smo činjenice da su svi proizvodi specifični na svoj način i jedno rešenje ne odgovara svakoj kompaniji. Zato pažljivo prilagođavamo naš rad, kao i softver, Vašim poslovnim potrebama.

knjigovodstvo-u-maloprodaji

Knjigovodstvo u maloprodaji

Zavisno od vrste delatnosti maloprodaje, u domen naših poslova spadaju različiti knjigovodstveni procesi: od izrade osnivačke dokumentacije, ulaznih kalkulacija, nivelacije cena, obračuna zarada, poreza i plata pa sve do završnih bilansa. Zahvaljujući našem naprednom knjigovodstvenom softveru i automatskom prenosu podataka, u svakom trenutku možete dobiti sve potrebne izveštaje i kalkulacije.

Inovativna
tehnologija

Implementirajte inovativni poslovni softver koji će vam pomoći da dokumentujete, identifikujte i analizirate podatke i, na kraju, da preduzmete sve neophodne korake u cilju unapređenja poslovanja.

Brzina i
preciznost

Uz pomoć softvera vaši zaposleni će biti rasterećeniji, smanjuje se mogućnost grešaka, a poboljšava se efikasnost, pa samim tim i brzina u poslovanju.

Bez obzira da li je Vaše poslovanje već razrađeno ili tek počinjete, potreban Vam je partner koji razume računovodstvo malih, srednjih i velikih preduzeća. Naši iskusni računovođe ne samo da mogu da upravljaju Vašim porezom, finansijama i PDV-om, već mogu da daju savete o mnogim aspektima poslovnog računovodstva.